Beurs wonen&co 2011

JUTHOUT® op de wonen en co beurs.

Na een paar maanden van hard werken aan de voorbereiding was het donderdag 17 maart 2011om 14.00 uur  eindelijk zover.  De wonen en co beurs was geopend.
Vrijdag 11 maart samen met een goede vriend een heuse moodwall aangekleed, deze wand was bedoeld om in de stemming te komen en mensen warm te maken voor het unieke product  JUTHOUT®.

Wat een beetje jammer was dat deze wand achterin het duurzaamheid labyrint te vinden was, ver van mijn eigen stand vandaan. Maar je kunt niet alles hebben. Woensdag  16 maart de stand ingericht. Ik  had  zoveel spullen meegenomen dat alles niet eens paste. Al met al zag ook de stand  er verzorgd uit denk ik.

Op deze foto is dat wat lastig te zien.

De mensen die langs de stand kwamen waren eigenlijk allemaal positief; wat een leuk product, wat origineel, dit geeft vakantie sfeer, dat je dit kunt maken van troep van het strand. Zelfs 2 keer gehoord; “ hier kan Piet Hein Eek een puntje aan zuigen!” en “dit is de mooiste stand van de beurs” en dat hoor je dan van wild vreemde mensen, dat doet een mens goed! De golfbreker lamp trok erg veel positieve belangstelling, en wonderwel  is nog steeds te koop.
Toch waren er ook reacties als van, dit kun je niet allemaal zelf gejut hebben, dit is toch het zelfde als steigerplanken? Dit was dan voor mij aanleiding tot een kleine uitleg, en dan was wel duidelijk dat JUTHOUT toch echt wat anders is.
Vrijdag/ vriendinnen dag was een top dag, erg gezellig en erg leuke reacties. Op een gegeven moment komt een groepje dames langs de stand waar van er een roept; oh! Ziet een strandjutter er zo uit? Waarop ik zeg; “ja, leuk hé?” Krijg ik de vraag terug; “ is deze strandjutter nog vrij?” Waarop ik de dame in kwestie een visite kaartje geef met de mededeling dat ze mij altijd mag bellen. Nu maar afwachten wat er gaat gebeuren.
Wat erg leuk is op zo’n beurs is dat je vele mensen spreekt, en nieuwe mensen leert kennen, misschien wel bijzondere samen werkingen aangaat.
Zondag avond moest alles weer worden opgeruimd, met hulp van 2 vrienden en Hessel mijn zoon was dat in 1½ uur klaar, onvoorstelbaar zo snel.
Al met al een erg leuke beurs gehad, en langs deze weg wil ik de mensen die iets van mij gekocht hebben veel plezier wensen met hun unieke aankoop.
Ook wil ik de mensen bedanken die deelname mogelijk hebben gemaakt en vrienden en mijn zoon die geholpen hebben met op en afbouwen.
Een speciaal woordje van dank aan Peter van; Lediy Studio Agency,  die mooie foto’s gemaakt heeft van mijn stand en de ‘moodwall’.

Scroll naar boven